Marienberg Hardenberg

Startpunt: Parkeerplaats P2 Recreatieplas de Oldemeijer, Oldemeijerweg Hardenberg. Een ander startpunt is de carpoolplaats “De witte paal” bij Hardenberg aan de Ommerweg. Bij het oversteken van de Ommerweg neem je eerst links en dan rechts de Onderveldsweg. Deze uitrijden en dan sluit hij aan op de MTB route Hardenberg. 

Route is erg fraai aangelegd. Van alle routes in Oost Nederland is dit een van de routes met de meeste lange bosrijke singletracks. Route loopt door het natuurgebied links en rechts van de N36 voorbij Mariënberg. Een keer oversteken op deze drukke weg. Dus goed uitkijken. Tracks zijn erg goed onderhouden. 

Afstand: 22 kilometer 
Hoogtemeters: 11 meter 
Markering: de blauwe bordjes 

Download file: ATB_Marienberg_Hardenbergv2.gpx

× Hoe kan ik je helpen?