Enter Nijverdal

Startpunt: Parkeerplaats de Wisselmaat, Enterweg, Wierden. Tegenover Afvalbrengpunt Wierden, Enterweg 24.


Afstand: 41 kilometer 
Hoogtemeters: 180 meter  
Markering: eigen GPX  

Mooie verbindingsroute tussen ATB Holten Haarle, ATB Hellendoorn Nijverdal, ATB Wierden, ATB Rijssen en ATB Goor Markelo.

De route gaat langs de regge richting de buurtschappen Notter en Zuna. Vlak voor Nijverdal ga je richting de Noetselerberg. Dit gebied ga je helemaal door tot achter de snelweg waar de natuurgebied de Borkeld begint. Daar kan je door tot de Friezenberg en beklim je de Apenberg. Via de Rijssenseberg ga je terug naar het startpunt. Niet veel singletracks maar vooral prachtige natuurgebieden bij de Noetselerberg, de Borkeld en langs de regge. Geniet ook vooral van de verschillende klimmetjes op deze route. 

 

Download file: ATB_Enter_Nijverdalv2.gpx

× Hoe kan ik je helpen?