Goor Markelo

Startpunt Goor: Parkeerplaats Herikerweg 
Afstand; 32 kilometer 
Hoogtemeters: 210 meter
Markering: paarse bordjes 

Route die gaat over de befaamde heuvels van Markelo: Herikerberg, de Hulpe, Kattenberg, Markeloseberg. Een van de meest gevarieerde routes van Oost Nederland langs de motorcrosscircuit Markelo, Schipbeek en Twentekanaal. Prachtige Singletracks met als toptrack de Galgenbelt. 

Het mooie Bikepark Goor ligt aan het begin en eind van de route bij de afslag Stoevelaarsweg richting de Pieter Langendijkstraat richting sportcomplex het Doesgoor.

In 2023 is de route verlegd omdat de onbewaakte overwegen in de route zijn opgeheven. Er is een uitdagen spoorbrug gebouwd waar je al klauterend het spoor kan oversteken. Tevens is in de route een kleine fiets spoortunnel gebouwd om onder het spoor om de ATB route te kunnen vervolgen.

Download file: ATB_Goor_Markelo_2023.gpx

De onderstaande oude 2022 route is dus niet meer volledig toegankelijk.

Download file: ATB_Goor_Markelov4.gpx

× Hoe kan ik je helpen?