Overdinkel Gildehaus

Startpunt: Parkeerplaats  sportclub Overdinkel, Tweelenbeecke 12, Overdinkel. Nadat je de Tweelenbeecke uitgereden heb ga je eerst linksaf (Kerkhofweg) en daarna direct rechtsaf (Prins Bernardstraat). Aan het eind van de weg is al de hoofdstraat waar je linksaf gaat. Vanaf visrestaurant Ricks vis en vlees start de GPX route en houd je links aan Duitsland in. 

Afstand: 30 kilometer 
Markering: Eigen GPX 
Hoogtemeters: 120 meter 

Op het drielandenpunt van Nederland en de 2 Bundesländer Nordrhein-Westfalen en Niedersaksen ligt Overdinkel. Van daar uit een route eerst over asfaltweg naar de top van de Mühlenberg met een stijgingspercentage tot 14 %. Met prachtig uitzicht op 84 meter hoogte. Daarna mooie terugtocht over gravel- en zandpaden via de Gildehaus Vennen en de Dreiländersee. 

 

Download file: ATB_Overdinkel_Gildehausv2.gpx

× Hoe kan ik je helpen?