ATB Oost koffiebreak

Kan je ook zo genieten van een lekkere koffie voor, tijdens of na je ATB rit? Of een lekkere snack, visje of lunch? Kijk dan hier op de koffiepunten van onderstaande ATB Oost routes  Missen we een ATB Oost koffiebreak punt? Stuur dan een bericht via het contactformulier. 

ATB Goor Markelo
Halverwege de route ATB Goor Markelo voordat je de Bergweg op gaat rechtsaf heerlijke koffie op het terras bij het Wapen van Markelo.

ATB Westerhaar Sibculo
Aan het begin of het eind van de route ATB Westerhaar Sibculo koffie bij Cafetaria de Sluus in Westerhaar.

ATB Barchem Lochem
Aan het begin of het eind van de route ATB Barchem Lochem lekkere koffie bij koffiehuis de Kalenberg in Barchem.

ATB  Ruurlo Barchem
Aan het begin of het eind van de route ATB Barchem Ruurlo bij Brasserie Woods in Barchem op het terras een lekkere koffie met evt. lunch. De uitsmijter is een aanrader.

ATB  Almen Gorssel
Halverwege de route tussen de Gorsselse Heide en Joppe passeer je twee keer restaurant de Zevensprong. In maart hebben de huidige eigenaren het restaurant overgenomen. Voorheen ook bekend als de Zessprong. Prima plek plek voor een bakje koffie tijdens de route.

ATB Lemele
Halverwege de route ATB Lemele bij Theehuis Lemelerberg een lekker terras om te genieten van de beklommen berg.

ATB Rijssen
Halverwege de route ATB Rijssen voor het oversteken van de Markeloseweg aan de linkerkant is restaurant Het Witte Hoes waar je op het terras prima kan genieten van een kop koffie of een heerlijke lunch. 

ATB Holten Haarle
Bijna aan het eind van het parcours op de toersistenweg bij de afslag links Motieweg heb je aan de rechterkant restaurant Buitengewoon Holten. Midden in de Holterberg genieten met een kop koffie op het terras.

ATB Nijverdal Hellendoorn
Aan het begin of het eind bij het bezoekerscentrum in Nijverdal een nieuw eetcafe waar je als sporter op het terras kan genieten van een kop koffie.

ATB Overdinkel Gildehaus
Aan het begin of het eind bij het van de route vlak voor de bocht naar links op de Hoofdstraat in Overdinkel een vlees- en visrestaurant waar je heerlijk op het terras kan genieten van visgericht.

ATB de Lutte Beuningen
Voor het midden van de route aan het eind van het Lutterzand fiets je langs Paviljoen Lutterzand. Hier is een prachtig terras in de bosrijke omgeving waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie.

ATB Holten Bathmen
Op het midden van de route in het centrum van Bathmen is restaurant de Heeren van Dorth waar je op het terras kan genieten van een heerlijk kop koffie.

ATB Ruurlo Zelhem
Aan het begin of het eind van de route snackbar de Veldhoek met een terras voor een lekker drankje of snack.

× Hoe kan ik je helpen?