Hengelo Enschede

Startpunt: Nieuwe grensweg 157 Parkeerplaats Hofmeijerweg West. Vanaf afslag A1 Hengelo Noord, Oldenzaalstraat richting Hengelo. Dan linksaf richting Pentropsdijk die over loopt op de Nieuwe Grensweg. Voorbij tuincentrum Menkehorst Kwekerijen is de gratis parkeerplaats  Hofmeijerweg West. De weg is afgesloten met een verkeerspaal met stoplicht. Kom je vanuit het centrum kan je ook de Nieuwe Grensweg aanhouden. Dan heb je aan het eind van de weg ook een parkeerplaats voor de verkeerspaal met stoplicht. 
Afstand: 28 kilometer 
Hoogtemeters: 54 meter 
Markering: oranje bordjes 

De route is fraai uitgezet in het natuurgebied tussen de grotere Twentse steden Oldenzaal, Hengelo en Enschede. De zgn. Lonnekerrouter kent in Enschede een grote overlap met de Enschedese route waardoor deze route veelzijdiger is. 

Download file: ATB_Hengelo_Enschede.gpx

× Hoe kan ik je helpen?