Okkenbroek Schalkhaar

Startpunt: Vanuit de N332 tussen Heeten en Holten of vanuit de N344 tussen Deventer en Holten kies je de weg richting Okkenbroek. Komt je vanuit de N332, dan ga je Okkenbroek uit op de Oerdijk en ga je vervolgens linksaf op de Okkenbroekerveldweg 9a. Aan de linkerkant van de weg is een parkeerplaats van de begraafplaats van Okkenbroek waar je de auto kan parkeren. Vanuit deze parkeerplaats fiets je eerst naar de Oerdijk van waar de paarse route begint. 

Bij Schalkaar gaat kan je ca een kwart van het rondje Wechelerveld doen. Ook kan je kiezen het hele rondje dat onderdeel van de paarse route is mee te nemen. Je hebt dan 5/4 van het Wechelerveld rondje onderdeel van je route gemaakt. 

De eerste variant maakt de route 40 kilometer (zie bovenste route). De tweede variant maakt de route 37 kilometer. (zie onderste route) 

Afstand: 40 kilometer 
Markering: paarse bordjes 
Hoogtemeters: 23 meter.   

Mooi bosrijk gebied met fraaie lange singletracks, zowel in de buurt van Okkenbroek als bij het Wechelerveld in Schalkhaar, 

 

Download file: ATB_Okkenbroek_Schalkhaarv2.gpx

Download file: ATB_Okkenbroek_Schalkhaarv3.gpx

 

× Hoe kan ik je helpen?